Welkom!
Klantenservice
Meer dan 100.000+ klanten gingen je voor
Gratis verzending boven de € 99,-
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

Artikelen bedrukken

Je eigen tekst of logo laten bedrukken op servies, hout of glaswerk? Onze medewerkers geven je graag meer informatie over de keuze uit producten en de mogelijkheden van het bedrukken. Kom in contact met onze adviseurs via het aanvraagformulier onderaan de pagina of via onderstaande kanalen: 

Mogelijkheden

Cookinglife maakt gebruik van meerdere partijen voor het bedrukken van artikelen, hierdoor kunnen wij ook verschillende artikelen aanbieden. Het is mogelijk om jouw bedrijfslogo of tekst te laten bedrukken op bijvoorbeeld mokken, serveerplanken en verschillende soorten glaswerk. Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze adviseurs, zij kunnen je alles vertellen over de verschillende mogelijkheden en geschikte artikelen. Om jouw vraag te beantwoorden zijn zij bereikbaar via mail of telefoon. 

Levertijden

Houdt er rekening mee dat het bestellen van de producten en het bedrukken er van een langere levertijd bedraagt. De levertijd van bedrukte artikelen is tussen de 4 tot 6 weken. Wees dus op tijd met het aanvragen van een offerte.

Informatie aanleveren

Mocht je geïnteresseerd zijn in het bedrukken van artikelen, denk dan alvast na over onderstaande punten en benoem dit in jouw aanvraag:

  • Welke soort artikelen wil je laten bedrukken?
  • Hoeveel artikelen wil je laten bedrukken?
  • Hoe wil je de artikelen laten bedrukken? (Logo met kleur, gravering of tekst)
  • Waar wil je je bedrukking hebben staan?
  • Aanleveren van het logo in EPS of AI-bestand
 
* verplicht
 
Cookinglife | Reviews: 4.10/5 - 204 reviews