Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

ASA Selection

325 producten

ASA Selection

ASA Selection is 30 jaar geleden opgericht in Duitsland en is uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de design industrie. Het assortiment van ASA Selection wordt gekenmerkt door hun moderne en strakke design in servies en woon accessoires. De collecties worden met volle passie gemaakt. Elk ASA Selection exemplaar wordt door gepassioneerde professional met de hand geproduceerd.

ASA Selection placemat

ASA Selection placemat is een collectie dat bestaat uit praktische en kleurrijke placemats. Door het grote assortiment is er voldoende keuze om bij het servies een bijpassende placement te vinden. De placemats zijn gemaakt van een duurzaam en stevige kunststof. Bent u geïnteresseerd in de kleurige placemats? Bekijk dan de volledige collectie van ASA Selection placemats.

ASA Servies

ASA Selection is groot geworden door de vazen en kleine serviezen. Het meest voorkomende materiaal dat wordt gebruikt is Fine Bone China of aardewerk. Cookinglife biedt het ASA selection servies variërend tussen klassieke witte servies en kleurrijke mokken. Bent u op zoek naar moderne serviesstukken. Bekijk dan het servies op ASA Selection espresso kop, ASA Selection Cappuccino mok of ASA Servies

Terug naar boven