Populaire producten

Bolsius

In 1870 startten de gebroeders Bolsius met het maken van kaarsen. Bijna anderhalve eeuw later is het merk nog steeds bijzonder populair. De kaarsen zijn kwalitatief goed en het assortiment is erg uitgebreid. Het merk gaat mee met de laatste trends en ontwikkelt steeds weer nieuwe producten. Op die manier zorgen ze ervoor dat er voor ieder interieur een passende Bolsius kaars te vinden is. 

Bolsius kaarsen

Als u uw woning of tuin extra sfeer wilt geven met Bolsius kaarsen, zit u goed bij Cookinglife. Gaat u voor een rustieke look, metallic kaarsen of past een bolvormige kaars beter bij uw interieur? Wilt u een zomeravond met vrienden en familie nog gezelliger maken dan kunt u kiezen voor de Bolsius buitenkaars.

Bolsius Aromatic

Geur en kaarsen geven een ruimte sfeer en gaan daardoor goed samen in de Bolsius Aromatic-lijn. U heeft de keuze uit rustieke geurkaarsen, theelichten, geurstokjes en glaskaarsen. Haal de natuur in huis met lilac blossom en magnolia. Fruitliefhebbers kunnen onder andere kiezen voor juicy orange, exotic mango en baked apple. De Bolsius Aromatic-lijn heeft voor iedereen de juiste geur.

Bolsius Creations

Naast gewone geurkaarsen en diffusers kunt u bij Cookinglife ook terecht voor Bolsius Creations. Kies de brander die bij uw stijl past en combineer deze met de geuren waar u van houdt. Sluit uw ogen en waan u in lavendelvelden, rozentuinen en fruitboomgaarden. De losse geurchips en dozen met meerdere geuren van Bolsius Creations zijn niet alleen leuk voor uzelf maar ook zeer geschikt om cadeau te geven!