Populaire producten

Boska

U geniet optimaal van kaas met de ‘cheesewares’ van Boska. Een gezellige borrel met familie en vrienden is niet compleet zonder een plankje met heerlijke blokjes kaas. En wat dacht u van een barbecue met mooi weer? Daarbij kunnen de verschillende smeersels en knapperig gesmolten kaas niet ontbreken voor op uw stokbrood. Ook voor dagelijks gebruik zit u goed met de cheesewares van Boska met heerlijke verse plakjes kaas op uw brood en pittige geraspte kaas over uw pasta.

Boska Holland

Als sinds 1896 heeft het familiebedrijf Boska Holland hart voor kaas. Daarbij staan kwaliteit en design hoog in het vaandel. Maar liefst zes cheesewares van Boska hebben een Red Dot Design Award gewonnen! Eén van deze winnaars is de Boska kaaskruller, waarmee u zowel heerlijke Tête de Moine als chocolade kunt snijden. Dit is een perfecte garnering bij uw gerecht of dessert. U vindt een ruim aanbod cheesewares van Boska Holland in de webshop van Cookinglife. Maak uw keuze en bestel gelijk online!

Boska Kaasschaaf

In de kunst van het kaas schaven is Boska koning. De Boska kaasschaaf is zo ontworpen dat u ermee door kaas snijdt als een mes door boter. Het handvat ligt comfortabel in uw hand en de kaasschaaf is niet zwaar. Doordat er tijdens het schaven lucht bij de kaas komt, is deze vers het lekkerst. Dit geldt overigens ook voor geraspte kaas uit de Boska kaasrasp. Maak uw keuze uit een Boska kaasschaaf met bijvoorbeeld eikenhouten handvat of een bijzonder model in het zwart.

Boska Kaasfondue

Onmisbaar bij een gezellig feestje of heerlijke barbecue is de Boska kaasfondue. Dip broodjes en stukjes groente in de fonduekaas voor een ware smaaksensatie. Een groot deel van de fondues zijn ook te gebruiken voor chocolade, daarmee kan uw high tea of andere gelegenheid niet meer stuk! U kunt een Boska kaasfondue als set bestellen voor twee tot wel twaalf personen. De set bestaat uit een kaarshouder of brander, fonduevorkjes en natuurlijk een fonduepan.

Boska Kaasplank

U presenteert uw kaas, brie en andere hapjes zeer stijlvol op een Boska kaasplank. Deze is gemaakt van stevig hout dat u het beste kunt onderhouden met speciale plankolie. Hierdoor gaat de plank jarenlang mee. De kaasplank is antibacterieel en houdt vieze geurtjes en vlekken tegen. U heeft de keuze uit langwerpige en ronde planken. Daarnaast vindt u bij Cookinglife ook serveerplanken met bijzondere designs, zoals oud-Hollands. De grote ronde Boska kaasplank is tevens te gebruiken voor pizza’s.

Boska Kaasmes

Voor het snijden van een plakje zachte kaas of smaakvolle kaasblokjes kunt u het beste een Boska kaasmes gebruiken. Deze wordt gemaakt met gaten in het lemmet, zodat de kaas niet aan het mes blijft plakken. Daarnaast vindt u bij Cookinglife ook een speciaal kaasmes met twee handvatten, dat u kunt gebruiken om zowel kaas als pizza te snijden. Door de handvatten wordt voorkomen dat u uzelf snijdt. Het Boska kaasmes is geschikt voor particulier gebruik, maar ook een aanrader voor de professional. Bestel al uw Boska cheesewares bij Cookinglife en profiteer van een snelle levering!