Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Dienblad

Nieuwste producten:

103 producten:

Dienblad

Vierkant, rechthoekig of sierlijke vormen: Cookinglife verkoopt dienbladen in alle soorten, maten en materialen. Naast dat dienbladen handig zijn, zijn ze ook prachtig om op tafel te zetten. Ga voor een luxe uitstraling met een marmeren dienblad of ga voor een decoratief houten dienblad. Steel de show met een dienblad van jouw keuze.

ZakDesigns Dienbladen Mono

ZakDesigns staat bekend om hun kleurrijke en opvallende producten. De producten zijn inmiddels ook in neutralere kleuren te verkrijgen. De ZakDesigns Mono collectie heeft een kleurenpalet van wit-, zwart- en grijstinten en hebben verschillende kleuren en afwerkingen. Minimalisme, eenvoudige vormen, lijnen en mooie texturen omschrijven deze collectie. De bijkomende afwisseling van matte en glanzende afwerkingen geven een luxe uitstraling. Een tijdloze collectie met een moderne industriële look!

Dienbladen Hout

Serveer tapas, broodjes, hapjes en drankjes op een sfeervol houten dienblad. De multifunctionele houten dienbladen hebben een natuurlijke uitstralingen en zijn ideaal voor decoratie, serveren of presenteren. Gebruik je hem liever in de keuken of gebruik je de eye-catcher voor het serveren?

 

 

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.548 reviews