Le Creuset Braadpan

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Le Creuset Braadpan

Heerlijk een sappig stuk wild braden doet u in een Le Creuset braadpan van Cookinglife. De topkwaliteit pannen van geëmailleerd gietijzer hebben RVS doppen waardoor deze zo de oven in kunnen. Met de deksel kunt u de pan hermetisch afsluiten, de warmte wordt gelijkmatig verdeeld. Voor alle warmtebronnen is een Le Creuset braadpan uitermate geschikt.

Le Creuset braadpan 24 cm

Soep met diverse groenten, gehaktballetjes of andere overheerlijke ingrediënten blijven lang warm in de gietijzeren Le Creuset braadpan van 24 cm. Deze duurzame pan is gemakkelijk schoon te maken en erg hygiënisch. Voor een ratatouille of ander gerecht dat in één pan gemaakt kan worden is de Le Creuset braadpan van 24 cm ideaal!     

Le Creuset braadpan 26 cm

Een kippetje of een rollade braden kan perfect in een Le Creuset braadpan van 26 cm. Braad het vlees eerst op het fornuis en zet de pan daarna in de oven voor een heerlijk gebraden gerecht. Deze braadpan is ideaal voor het maken van een oer-Hollandse stoofpot. Het grillen van vlees doet u met een Le Creuset grillpan. Deze kan tevens in de oven. 

Le Creuset braadpan kopen        

Wilt u heerlijke gerechten braden in uw keuken? Dan kunt u een Le Creuset braadpan kopen bij Cookinglife, we hebben verschillende kleuren. Voor meer pannen van hoge kwaliteit kunt u ook eens de gehele Le Creuset collectie bekijken. Een Le Creuset braadpan kopen kan eenvoudig online in onze webwinkel. Binnen enkele dagen kunt u beginnen met braden!