Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 59,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Ronde Borden

588 producten

Ronde Borden

Als u in stijl wilt eten zit u altijd goed met ronde borden. Cookinglife heeft een ruim assortiment van borden met zachte pasteltinten tot felle kleuren en motiefjes. U kunt de ronde borden perfect combineren met Ronde kommen of Ronde schalen. Heeft u geen tijd om zelf te combineren? Dan kunt u ook een ronde Serviesset kiezen. 

Witte ronde borden

Servies is tegenwoordig in allerlei moderne kleuren en vormen te krijgen, maar de klassieke witte ronde borden zijn nog altijd populair. Geeft u de voorkeur aan egaal wit, een gekleurd randje of een bord met structuur? Bij Cookinglife kunt u de witte ronde borden kiezen die het beste bij uw stijl en interieur passen!

Ronde borden kopen

U kunt bij Cookinglife terecht om al uw ronde borden te kopen. Soepborden, gebaksbordjes en complete ronde serviezen, u vindt het allemaal in ons ruime assortiment. Wij hebben een eigen voorraad waardoor we uw bestelling snel kunnen versturen. Als u vandaag uw ronde borden koopt kunt u er binnen 1 tot 3 werkdagen al een heerlijk gerecht op serveren en betalen doet u veilig achteraf.

Terug naar boven