Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 59,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Royal Doulton 1815 Servies

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Royal Doulton 1815 Servies

Op zoek naar vrolijk servies? Dan bent u bij het servies van de 1815 collectie van Royal Doulton aan het juiste adres. Deze serviesserie is geïnspireerd op het jaar 1815, het jaar dat John Doulton zijn bedrijf begon. Het servies is gemaakt van hoogwaardig porselein en voorzien van diverse kleuren en vormen.

Royal Doulton 1815 White

De basis van deze kleurrijke collectie is de witte servieslijn 1815 White. In deze witte serviesserie komt het hoogwaardige witte porselein goed naar voren. Naast de stijlvolle witte kleur, is het servies voorzien van een asymmetrisch glazuureffect. Hierdoor krijgen de borden, schalen en mokken hun eigen, unieke look!

Royal Doulton 1815 Blue

Wilt u iets meer kleur toevoegen aan uw servies? Ga dan voor de 1815 Blue serie! Dit servies combineert het witte van de 1815 White serie met een zachte blauwe, bijna paarse kleur. Door de toevoeging van deze stijlvolle kleur, ontstaat er een soort dip-effect. Houdt u niet zo van deze blauwe kleur? Bekijk dan eens de Royal Doulton Pacific serie!

Royal Doulton 1815 Bright Colours

Houdt u van een kleurrijke omgeving? Dan is het 1815 Bright Colours servies perfect voor u! Dit servies wordt geleverd in sets van diverse kleuren als rood, blauw, geel en paars. Zo voegt u eenvoudig kleur toe aan uw servies. Daarnaast kunt u door de verschillende kleuren een speels effect creëren op uw gedekte tafel. Zijn deze kleuren niet echt naar uw smaak? Bekijk dan eens de trendy kleuren uit het Gordon Ramsay Maze Servies!