×
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 59,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Steakmessen

39 producten

Steakmessen

Een goed stuk vlees hoort gesneden te worden met een goed mes. Daarom zijn er speciale steakmessen. Deze steakmessen zijn zo gemaakt dat vlees gemakkelijk gesneden kan worden zonder dat u veel druk hoeft uit te oefenen tijdens het snijden. Zo zorgt u voor een perfect gesneden stukje vlees.

Steakmessen Aanbieding

Steakmessen hebben een gekarteld snij oppervlak waardoor deze gemakkelijk door het vlees heen snijden. Er bestaan ook steakmessen met een glad snij oppervlak, deze snijden net zo goed maar moeten wel vaker geslepen worden. Het slijpen van gladde steakmessen kunt u het beste doen met een slijpmachine, aanzetstaal of wetsteen.

Steakmessenset

Bij CookingLife houden wij van kwaliteit, daarom leveren wij enkel steakmessen van hoogstaande merken. Het beste vlees verdient immers het beste mes! U vindt bij ons merken als Global, Wusthof, Kai Shun en Goldhamster.Wilt u meerdere steakmessen kopen? Kies dan voor een handige steakmessenset en profiteer van een voordelige setprijs! Bij Cookinglife vindt u meerdere sets, ook in luxe giftbox of met gekleurde handvaten. Voor ieder wat wils! 

Steakmessen kopen?

Al onze steakmessen zijn eenvoudig online te bestellen. Bij CookingLife werken wij dagelijks erg hard om ons assortiment zo compleet mogelijk te maken. Laat het ons daarom weten wanneer u iets mist! Wij kijken graag of wij u het gewenste product kunnen leveren.

 

 
Terug naar boven