Thermos

Populaire producten

Thermos

Thermos maakt al meer dan 100 jaar isoleerproducten en is de expert op het gebied van thermoskannen. Thermos ontwikkelt en ontwerpt al sinds 1904 de beste oplossingen om drankjes heet, koud en fris te houden. Thermos onder andere de marktleider op het gebied van thermosflessen, thermoskannen, thermosbekers de diverse producten zijn dan ook terug te vinden in ons Thermos assortiment.

Kwaliteit van de Thermos producten

Thermos kiest sinds 1904 voor de beste materialen die er zijn en produceert haar producten op een zorgvuldige manier, zodat dat je altijd de beste kwaliteit in huis hebt. Alle producten worden gedurende het hele productieproces uitgebreid getest en gecontroleerd.

Veiligheid en arbeidsomstandigheden bij Thermos

Thermos houdt zich aan alle erkende veiligheidsnormen en alle producten worden door onafhankelijke laboratoria gecontroleerd en getest ,om er zeker van te zijn dat alle materialen en processen aan alle veiligheidseisen voldoen.
Gezondheid van de werknemers én een veilige werkplek zijn van zeer groot belang en worden gerespecteerd en beschermd.

 

Herbruikbaar en dus groen!

De producten van Thermos kunnen keer op keer gebruikt worden thuis, onderweg en op het werk. Thermos ontwikkelt continu producten die ervoor zorgen dat je je eten en drinken onderweg kunt meenemen, en daardoor kunt bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg. Zo help je het milieu een handje terwijl je geniet van de voordelen van de beste en mooiste producten van Thermos!