Vacumeermachines & Sous Vide
Sous Vide
Wil jij gerechten bereiden met structuur die niet bereikt kunnen worden met andere kooktechnieken? Dan ben je hier op het juiste adres. In de Sous Vide systemen van bijvoorbeeld Espresions kunnen de gerechten van te voren bereid worden. Sous Vide staat betekent 'onder vacuüm' en dit is een kooktechniek waarbij het voedsel vacuüm wordt verpakt in een waterbad op de juiste temperatuur. Jouw gerecht wordt gelijkmatig gegaard door de lage temperatuur. In de Sous Vide systemen kun je van alles doen. Dit kan variëren van vlees tot vruchten.
Met een vacumeermachine is het weggooien van eten dat nog goed en eetbaar is verleden tijd! Het weggooien van je eten is niet alleen zonde van het eten, maar ook voor de natuur en natuurlijk je portemonnee.
Met een vacumeermachine kun je voedsel vacuüm verpakken voor een langere houdbaarheid. Dit kun je doen met kliekjes. Maar ook wanneer je een extra hoeveelheid voedsel hebt aangeschaft vanwege bijvoorbeeld een aanbieding.
Vacumeermachine
Ook voor thuis is de vacumeermachine een echte must-have. Je kunt bijvoorbeeld met de Bestron vacumeermachine hele maaltijden in porties verpakken. Erg handig wanneer je een druk schema hebt, want op deze manier is jouw eigen gezonde kant-en-klare maaltijd op maat samengesteld en hoeft het alleen nog maar bereid te worden. Bij Cookinglife vindt je ook folie voor uw vacumeermachine om jouw voedsel luchtdicht te verpakken.