Welkom!
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Buitenkaarsen

25 producten

Buitenkaarsen

Bestel uw buitenkaarsen bij Cookinglife, wij bieden u kaarsen voor elk budget!

Gezellig de hele avond buiten zitten doet u met de buitenkaarsen van Cookinglife! Wij bieden u verschillende formaten en vormen buitenkaarsen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Lowboy kaars met mooi golvend glas. Maar u vindt bij ons ook speciale citronella geuren die u beschermen tegen ongewenste muggen. Kijk ook eens bij onze geurkaars in glas voor extra gezelligheid in uw huis.

Grote buitenkaars

Extra lang gezellig de hele nacht buiten zitten doet u met een grote buitenkaars van Cookinglife! Zo hebben wij buitenkaarsen met een breedte van 106 tot 140 mm. Combineer uw grote buitenkaars met een onderzetter, voor een stijlvol uiterlijk en het zorgt er bovendien voor dat de kaars steviger staat. Op onze Pinterest pagina vindt u de grote buitenkaars met onderzetter op een houten tafel; een zeer modieuze combinatie!

Bolsius buitenkaars

Meerdere buitenkaarsen bij elkaar maken uw tuin gezellig en uitnodigend. Een aantal van onze Bolsius buitenkaarsen hebben een hoog glas, om te voorkomen dat de vlam uitwaait. Wilt u liever een kaars met een vlam die helemaal niet uitwaait? Kijk dan eens in ons LED kaarsen assortiment. Een Bolsius buitenkaars is door haar warmte ook prettig, om bijvoorbeeld uw handen te warmen. Cookinglife biedt u de beste service en een snelle levering! 

Terug naar boven