Door drukte kan de reactie van onze klantenservice langer duren. Bekijk je track & trace voor de laatste status van je bestelling
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

LED Kaarsen

Wilt u veilig genieten van sfeervol flikkerend kaarslicht? Dan zijn LED kaarsen uitermate geschikt! Doordat LED kaarsen niet heet worden, kunt u ze bijvoorbeeld in de slaapkamer gebruiken. Ze zijn ook buiten handig, omdat de vlam niet uitwaait. Wij bieden u de kaarsen in wit en zwart, klassieke kleuren die passen bij iedere omgeving. Onze LED kaarsen werken op 2 AA batterijen, deze zijn overigens niet inbegrepen.

8 producten

LED Kaarsen

Bestel uw LED kaarsen bij Cookinglife, wij hebben kaarsen voor elk budget!

Lantaarn met LED kaars

Licht komt mooi tot zijn recht in een lantaarn met een LED kaars. Door de combinatie met de lantaarn creëert u meteen een stijlvol interieur. Wij bieden u de lantaarn met een LED kaars in wit en zwart, zodat u zelf kunt kiezen welke kleur het beste past bij uw inrichting. De lantaarns zijn 14 cm breed en 28 cm hoog. Wilt u liever uw LED kaars combineren met een stijlvolle onderzetter of een andere lantaarn? Neem daarvoor een kijkje in ons kaarshouder assortiment.

LED kaarsen kopen

Wilt u graag LED kaarsen kopen? Cookinglife biedt u kaarsen voor elk budget! Onze LED kaarsen hebben ‘swing flame action’, dat betekent dat de vlam van de kaars flikkert zoals een echte kaarsvlam. Kies ervoor uw LED kaarsen te kopen bij Cookinglife, wij verzekeren u van de beste service! Wilt u toch liever een kaars met een echte vlam? Neem eens een kijkje bij onze geurkaarsen.

Terug naar boven