Slagroomspuiten & Slagroompatronen

Filter op:

Slagroomspuiten & Slagroompatronen

Zelf verse slagroom maken maakt uw appeltaart of kopje koffie helemaal af. In onze kookwinkel vindt u allerlei handige benodigdheden voor zelf slagroom kloppen, denk aan slagroomspuit, patronen, handkloppers en slagroombussen.

Professionele Slagroomspuit

Iets wat u zeker niet meer overal kunt en zult vinden, Professionele slagroombussen, handige slagroomspuiten en meer slagroomapparaten. Voor de echte amateur kok die gek is op goede en heerlijke desserts kan vaak het slagroom niet ontbreken. Alleen wel goede slagroom die je zelf maakt. Daar zijn de producten van Kidde voor gemaakt. Slagroombussen die werken op patronen waarin u met zelfgemaakte slagroom de mooiste en lekkerste desserts kunt maken. Dus slagroompatronen en slagroombussen koopt u online bij kookwinkel Cookinglife.nl. Kies uit RVS slagroomspuit, mooie slagroombus of slagroompatronen. Nu ook spuitzakken te koop en spuiten en patronen van Mosa.  

Wij werken hard om ons complete aanbod van 10.000 producten online te krijgen. Kunt u uw keukenaccessoires niet vinden of bent u op zoek naar een topmerk met benodigdheden voor zelf slagroom maken? Neem contact met ons op, dan kijken wij of we het kunnen leveren!