Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 59,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Mandoline

Hoe werkt de OXO Mandoline 2.0?

Bekijk de video

Mandoline

Met een mandoline is een keukenaccessoire waarmee u groente eenvoudig in gelijke schijfjes kunt snijden, voor een professioneel resultaat.mandoline snijdt u bijvoorbeeld komkommer of wortel  in mooie dunne plakjes.

Mandoline keuken 

Wilt u razendsnel dunne plakjes groenten snijden voor uw gerechten? Een mandoline maakt het mogelijk!  Met een keuken mandoline snijdt u op een professionele manier perfecte plakjes tomaat voor een salade, dunne schijfjes aardappel voor een ovenschotel en nog veel meer!

Mandoline rasp

Dunne gelijke plakjes komkommer, tomaat of courgette raspt u gemakkelijk met een mandoline van Cookinglife. De groente wordt op de mandoline geplaatst en met een soepele beweging gesneden. Op deze manier ontstaan er mooie gelijke plakjes groente voor in uw koude of warme gerechten.

Mandoline kopen

Bij Cookinglife vindt u diverse mandolines van verschillende merken. Maakt u vaak groente klaar en bent  u op zoek naar een mandoline voor dagelijks gebruik? Dan zijn er eenvoudige en scherp geprijsde mandolines zonder opzetstukken. Gaat u een stapje verder en experimenteert u graag met diverse groenten? Bij Cookinglife hebben wij een ruim aanbod van mandolines met diverse opzetstukken. 

Terug naar boven