Welkom!
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Vaatdoekjes

56 producten

Vaatdoekjes

Onmisbaar in ieder huishouden: vaatdoekjes. Ze zijn gemakkelijk in gebruik, herbruikbaar en maken goed schoon! Vaatdoekjes worden van al het keukentextiel het meeste gebruikt. Ze komen in verschillende maten, kleuren, patronen en materialen. Kies voor een mooie vaatdoek met leuke kleur of patroon om je keuken op te fleuren: je ziet de vaatdoek vaak toch liggen. Wil je graag grondig schoonmaken? Dan kun je het beste voor een katoenen vaatdoekje gaan. Deze absorberen vocht het allerbeste. Vaatdoekjes kun je makkelijk wassen in de wasmachine, zo kun je ze iedere keer weer opnieuw gebruiken. 

Zwarte vaatdoekjes

Vaatdoekjes komen dus in allerlei kleuren, maten en materialen. Wil je graag neutrale kleuren? Kies voor zwarte, grijze of witte vaatdoekjes. Toch meer van gezellige kleuren in huis? Uiteraard bestaan er ook rode, groene, roze of vaatdoekjes met patronen! Bekijk de verschillende vaatdoekjes in ons keukentextiel assortiment en mix en match de kleuren!

Wat zijn goede vaatdoekjes?

Hygiëne in de keuken is uiteraard erg belangrijk. De beste vaatdoekjes zijn natuurlijk doekjes die snel vocht absorberen en het vuil meenemen. Vaatdoekjes van biologisch katoen zijn hier erg geschikt voor. Katoen neemt vocht makkelijk op, waardoor je oppervlakten snel schoon en droog krijgt. Maar je kan uiteraard ook kiezen voor vaatdoekjes gemaakt van polyester of microvezel. Bekijk vooral eens onze Aspergen en Walra vaatdoekjes! Deze doeken zijn allemaal gemaakt van 100% (organisch) katoen.

Waar gebruik je een vaatdoek voor?

Een vaatdoek wordt gebruikt op bijvoorbeeld je aanrecht, gootsteen of tafel mee schoon te maken. Vaatdoekjes worden soms verward, dankzij de naam, met theedoeken. Met een vaatdoekje droog je niet je afwas af, je maakt er dus oppervlakten mee schoon. Zorg ervoor dat je het vaatdoekje iedere dag vervangt, anders kunnen bacteriën zich makkelijk verspreiden. Vergeet je dit soms? Bekijk dan eens de vaatdoekjes van Klud! Deze doekjes hebben de dagen van de week op het doekje staan, zo weet je zeker dat je ze vervangt. 

Vaatdoekjes kopen

Wil je graag nieuwe vaatdoekjes aanschaffen? Bekijk ons assortiment! Wij verkopen naast vaatdoekjes nog veel meer keukentextiel. Combineer je vaatdoekjes met onze leuke theedoeken en keukenhanddoeken. Ga je een avond lekker koken voor je vrienden of familie? Wellicht ben je dan op zoek naar een leuk schort om je kleding schoon te houden. Gebruik je vaak de oven? Pannenlappen en ovenwanten zijn dan ook onmisbaar! 

 

Keukengerei

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 12.998 reviews