Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Kreeftkrakers en -vorken

Nieuwste producten:

15 producten:

Kreeftkrakers en -vorken

De kreeft heeft een goede voorbereiding nodig om er lekker van te kunnen smullen. Een kreeftenkraker is een basis hulpmiddel voor iedereen die een kreeft gaat bereiden in de keuken. Met onze kreeftenkrakers van onder ander roestvrij staal is het kraken een gemakkelijk en schoon karweitje. Zonder enige moeite wordt de schaal van de kreeft gekraakt. Om een kreeft of schelpdier te openen kan tevens een kreeftenschaar gebruikt worden. 

Kreeftentang

De kreeftenkraker wordt ook wel kreeftentang genoemd. De tang is gemaakt voor het kraken van de kreeft. Bij Cookinglife vindt u kreeftentangen van materialen als aluminium en RVS. Daarnaast vindt u bij Cookinglife kreeftenhaakjes en kreeftenvorkjes om ook bij de moeilijk te bereiken stukjes vlees te komen. 

Kreeftentang kopen?

Koop alle tangen voor het bereiden en serveren van kreeft eenvoudig en snel bij Cookinglife. Bij Cookinglife betaalt u nooit teveel voor uw kookproducten dankzij onze scherpe online prijzen. U heeft uw bestelling binnen 1-3 werkdagen in huis. De levertijd wordt per product vermeld. 

Maak de lekkerste kreeft met de producten van Cookinglife!

Keukengerei

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.548 reviews