Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Gekleurde snijplanken

Gekleurde snijplanken zijn een uitkomst als u hygiënisch wilt koken. De HACCP snijplanken zijn verkrijgbaar in wit, rood, groen, geel, blauw en bruin. U gebruikt voor elk product een snijplank van een andere kleur. Zo voorkomt u dat bacteriën van vlees of kip op uw groenten terecht komen.  

Nieuwste producten:

61 producten:

Gekleurde snijplanken

Gekleurde snijplanken kunnen u helpen om uw voedsel hygiënisch te bereiden. Het wordt aangeraden om vlees en groente niet op hetzelfde plankje te snijden, omdat de bacteriën in het vlees op de groente terecht kunnen komen.

Als u gebruik maakt van de HACCP richtlijnen (HACCP is een certificeringsmethode ter bevordering van de voedselveiligheid), kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het volgende kleurensysteem: 

Gekleurde snijplanken set

Een gekleurde snijplankenset bestaat uit planken in de kleuren rood, blauw, geel, groen, bruin en wit.  De gekleurde snijplanken zijn er in twee formaten: 40x30 en 53x32.  De set is inclusief houder. Daarmee houdt u de planken mooi bij elkaar en volgt u de richtlijnen van HACCP.

Gekleurde snijplanken kopen

Verbeter de hygiëne in uw keuken en kies voor onze gekleurde snijplanken. Bij het koken is het hygiënisch om voor elk product een ander mes te gebruiken. Kijk ook eens naar onze messenblokken met bijbehorende messen, zoals bijvoorbeeld het Messenblok 6-Delig voor het hygiënisch en veilig opbergen van uw messen! Bestel vandaag bij Cookinglife.nl en profiteer van onze snelle levertijden!

Keukengerei

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.548 reviews