Vergiet

De vergieten van Cookinglife maken het wassen en afgieten van uw groenten, fruit en aardappelen nu nog gemakkelijker. Een vergiet bestelt u eenvoudig en snel bij uw online kookwinkel!

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Vergiet

Om etenswaren van overtollig vocht te ontdoen gebruikt u een vergiet. Bij Cookinglife.be vindt u vergieten voor het afgieten van groenten en aardappelen. Maar u kunt een vergiet van Cookinglife ook perfect gebruiken om uw pasta af te gieten. Graag wat afwisseling in de keuken? Kies dan voor een vergiet in ons assortiment van het merk Joseph Joseph. In ons assortiment vindt u onder andere een schepvergiet, schaal, vierkant vergiet en meer. Een Joseph Joseph-vergiet is te verkrijgbaar in de kleuren wit, groen, zwart, rood en paars.

Inox vergiet

In ons assortiment vindt u onder andere een inox of rvs-vergiet van bijvoorbeeld het merk Cosy & Trendy. Met en zonder steel. Een vergiet van roestvrijstaal is een duurzaam product en gaat dus ook een hele tijd mee. Een inox vergiet is praktisch én mooi. Het vergiet van rvs is gemakkelijk te kuisen en dankzij de voet staat het altijd stevig. Een rvs-vergiet vindt u voor een scherpe prijs in ons assortiment!

Vergiet kopen?

Zoekt u een vergiet in een toffe kleur? Of gaat u voor het praktische opvouwbare vergiet? Of toch een luxueus rvs-vergiet? Zoek dan niet verder en kijk in ons assortiment. Een vergiet koopt u gemakkelijk en snel bij Cookinglife.be!