Welkom!
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Schuimspaan

21 producten

Schuimspaan

Een schuimspaan heeft een groot  oppervlak, waardoor u bijvoorbeeld spekjes en karbonaadjes met hetzelfde gemak uit de pan kunt halen. De lange steel zorgt ervoor dat u zich daarbij niet te snel brandt.  Dat geldt helemaal voor de Cosy & Trendy schuimspaan. Deze is enorm handig voor het frituren, want u blijft op een veilige afstand van opspattend frituurvet.  

Schuimspaan RVS

De schuimspanen van Cookinglife zijn gemaakt van RVS. Ze zijn vaatwasserbestendig en gemakkelijk op te hangen aan een magneetrail.  Bij de Paderno schuimspaan is de schuimspaan zelf van kunststof. Dit komt voornamelijk van pas wanneer u veel met de schuimspaan over de bodem schraapt: krassen blijven uit en de bodem beschadigt niet.    

Schuimspaan kopen

Een schuimspaan van Cookinglife is een mooie aanvulling op uw keukengerei en kent vele toepassingen. Sommige hoogstandjes van de Franse keuken zijn met een schuimspaan veel gemakkelijker te bereiden. Neemt u bijvoorbeeld het recept voor Îles flottantes of letterlijk vertaald: ‘drijvende eilandjes’.  Deze maakt u door opgeklopt eiwit te koken. U haalt het gestolde eiwit  met een schuimspaan als eiwitbolletjes uit de pan. U serveert ze drijvend in crème anglaise.  Verras uw gasten en trakteer ze op dit heerlijke dessert! 

Keukengerei

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 12.998 reviews