Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Kookwekkers

Nieuwste producten:

40 producten:

Kookwekkers

Een handig hulpmiddel in de keuken is toch wel de kookwekker. Zorgeloos koken en u niet meer druk maken over de tijd. Dat kan met een kookwekker! Bekijk het assortiment van Cookinglife.nl voor verschillende soorten kookwekkers! In ons assortiment hebben we ook superleuke eierwekkers, genaamd Piepei. 

Kookwekker

Vergeet u wel eens de tijd wanneer u aan het koken bent? Of vindt u het lastig om in te schatten hoelang de pasta moet koken? Dan is een kookwekker de ideale oplossing voor u. Door deze op de vooraf aangegeven tijd in te stellen zal uw eten nooit meer te lang bakken of koken. Bij Cookinglife zijn er verschillende kookwekkers verkrijgbaar van merken als Cosy & Trendy en Joseph Joseph. Er zijn RVS kookwekkers, digitale kookwekkers en verschillende vormen kookwekkers verkrijgbaar.

Digitale kookwekker

Door gebruik te maken van een digitale kookwekker heeft u vaak meer instelmogelijkheden dan bij een opwindbare wekker én een digitale kookwekker is exact af te stellen.  Omdat u de digitale kookwekker exact kunt afstellen zal uw eten nooit meer te lang bakken.

Kookwekker online

Lees voordat u online een kookwekker aanschaft op Cookinglife eerst deze praktische tips zodat u direct de juiste kookwekker kiest.

• Beslis of u een analoge of een digitale kookwekker wilt.
• Kies een voor u aantrekkelijk design die bij uw keuken past.
• Let op het materiaal van de kookwekker, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
• Het aantal minuten kan per kookwekker verschillen, kijk goed naar de afbeelding.

Kookwekker kopen?

Een kookwekker is niet alleen functioneel maar tegenwoordig ook mooi vormgegeven. Daarnaast is het een handig hulpmiddel in de keuken. Een kookwekker koopt u eenvoudig bij Cookinglife. Wanneer u het desbetreffende artikel aanklikt wordt de levertijd automatisch weergegeven.

Keukengerei

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.548 reviews