Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 59,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Koekenpan

Le Creuset Les Forgées

Bekijk de video

Koekenpan

Ben je dol op het bereiden van verrukkelijke gerechten? Dan mag een goede koekenpan zeker weten niet ontbreken in jouw keuken. Deze pan lijkt heel veel op een hapjespan, maar beschikt over een lagere en bolle rand. Hierdoor is een koekenpan uitermate geschikt voor het bakken van aardappeltjes, vlees en groenten. In het assortiment van Cookinglife is er voor iedereen een geschikt exemplaar te vinden dankzij een grote keus aan modellen, materialen en prijsklasses!

BK Koekenpan

Voor het bereiden van de lekkerste gerechten is het noodzakelijk om over een kwalitatief goede koekenpan te beschikken. Met een BK koekenpan ben je immers altijd verzekerd van de beste kwaliteit! Alle pannen van dit Nederlandse merk hebben een groot verschil in zowel uiterlijk als materialen, waardoor er voor iedereen een perfecte koekenpan te vinden is. Zo produceert BK onder andere koekenpannen van carbon staal, aluminium en emaile. Doordat er verschillende materialen worden gebruikt, is een BK koekenpan geschikt voor verschillende warmtebronnen. Laat je vandaag nog inspireren door ons groot assortiment aan BK en maak binnenkort zelf de verukkelijkste gerechten!

Le Creuset Koekenpan

Zeg vaarwel tegen een traditionele zwarte koekenpan met behulp van het Franse merk Le Creuset! Dit merk is wereldwijd bekend om het produceren van kwaliteitsproducten die verkrijgbaar zijn in verschillende trendy kleuren. Het kleurgebruik mocht dan ook zeker niet ontbreken bij de Le Creuset koekenpan. Naast de populaire Les Forgées pannen zijn er nu gekleurde Signature koekenpannen. Deze pannen zijn onder andere verkrijgbaar in de kleuren: Marseille, Soleil, Ultra Violet en Kersenrood. Daarnaast beschikt een Le Creuset koekenpan over verschillende materialen, waardoor er voor iedere warmtebron een perfect exemplaar is. Kies voor een echte kwaliteitspan waarvan je jaren plezier zult hebben!

Inductie Koekenpan

De grootste trend op dit moment is het elektrisch koken op een inductie kookplaat. Dit heeft namelijk als grootste voordeel dat gerechten op een snelle en efficiënte manier worden verwarmd. Wist je echter dat niet alle pannen geschikt zijn voor het koken op een inductie kookplaat? Een inductie koekenpan onderscheidt zich dan ook van alle andere pannen dankzij de totale temperatuurscontrole. Deze pan warmt snel en egaal op en geeft hierdoor een uiterst efficiënte warmteoverdracht aan etenswaren. Een inductie koekenpan wordt dan ook ontzettend heet, waardoor bijvoorbeeld vlees direct en goed dichtgeschroeid wordt. Ervaar zelf het gemak en bestel vandaag nog in onze webshop!

Terug naar boven