Welkom!
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Vis- en Paella pannen

15 producten

Vis- en Paella pannen

Vispan

Een vispan zorgt ervoor dat u verschillende soorten vis op de juiste manier kunt bereiden. Of u nu tong, zalm of schol wilt bereiden, alles is mogelijk met een vispan van Cookinglife! Met een vispan kunt u smoren, braden en meer. U kunt al uw creativiteit gebruiken om uw vis te bereiden en een heerlijk gerecht op tafel te zetten!

Vispannen

Voor het bakken van vis is er de vispan uitgevonden. In ons assortiment vindt u diverse vispannen van verschillende merken. U vindt er vispannen van onder andere Paderno en Cosy & Trendy. Bij Cookinglife kunt u voor een scherpe prijs vispannen kopen met een anti aanbaklaag. Dat is wel zo gemakkelijk wanneer u een vis bakt die snel gaart. 

Ovale vispan

Aangezien een vis vaak langwerpig is van vorm kan het lastig zijn om uw vis te bereiden in een gewone pan. Vissen passen doorgaans niet in een standaard ronde pan. Daarom zijn vispannen vaak ovaal van vorm. Dit is een ideale vorm voor het bereiden van uw vis. Dankzij de ovale vorm passen alle soorten vis uitstekend in de pan. Gebruik de ovale Alva vispan bijvoorbeeld om uw vis perfect mee te bereiden zonder u zorgen te maken of de vis overal wel verwarmd wordt. Deze pan is daarnaast ook geschikt voor inductie.

Vispan kopen?

Een vispan kopen is een goed idee wanneer u problemen ondervindt met het bakken van vis in gewone pannen. Bent u opzoek naar een professionele vispan? Bij Cookinglife kunt u voor een scherpe prijs luxe vispannen bestellen met anti aanbaklaag. Alle pannen zijn geschikt voor zowel koken op gas, als koken op inductie. Naast vispannen verkopen wij ook andere vispannen voor schaaldieren, bijvoorbeeld de mosselpan.
 

Terug naar boven