Welkom!
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Aanzetstalen

11 producten

Aanzetstalen

Wanneer u in het bezit bent van keukenmessen van hoge kwaliteit dan wilt u deze messen graag zo goed mogelijk onderhouden. Het scherp houden van de messen is dan ook een belangrijk punt. U kunt een mes onder andere scherp houden met een aanzetstaal, messenslijper of een wetsteen. Met een aanzetstaal kunt u op een snelle en eenvoudige manier u mes weer scherp krijgen!

Aanzetstaal gebruiken:

  1. Haal het mes een aantal keer langs het aanzetstaal
  2. Haal het mes iedere keer in dezelfde hoek langs het aanzetstaal
  3. Haal de voorkant van het mes 2 keer zoveel dan de achterkant langs het aanzetstaal
  4. Houdt het aanzetstaal tijdens gebruik in de juiste stand
  5. Zorg voor een snijhoek van 40 graden waarbij het mes het aanzetstaal raakt met 20 graden per kant.

Aanzetstaal kopen?

Cookinglife levert aanzetstaal van diverse merken. Homeij, Diamant Sabatier en Victorinox zijn een greep uit de topmerken die wij leveren. Deze merken staan garant voor een hoge kwaliteit en gebruiksgemak. Een aanzetstaal is dan ook het soort messenslijper dat in iedere keukenla moet liggen!

Naast het slijpen van messen, kunt u botheid ook tegen gaan door uw messen in een messenblok te zetten. Dit zorgt bovendien ook voor een veiligere werkomgeving in uw keuken. Al onze keukenproducten zijn eenvoudig online te bestellen via de webshop. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem contact met ons op en wij kijken of we het product voor u kunnen leveren!

Terug naar boven