×
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 59,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Broodmes

28 producten

Broodmes

Een broodmes behoort tot de basis van iedere keukenla. Hiermee kunt u broden gemakkelijk snijden en in gelijke plakken verdelen. Over het algemeen heeft een broodmes een lengte van 20 tot 30 centimeter lang met een gekarteld lemmet (snijvlak). Door de kartels snijdt het mes eenvoudig door het brood heen zonder dat u veel druk op het handvat hoeft uit te oefenen.

Broodmes merken

Bij CookingLife leveren wij kwaliteit. Daarom hebben wij een breed assortiment wat bestaat uit de beste merken! Merken als Diamant, Homeij, BK Skills en ToJiro komen voorbij. Met een broodmes van CookingLife bent u dus verzekert van een kwaliteitsproduct, wat het snijden van brood zal vergemakkelijken.

Beste broodmes

Bij ons vindt u de beste broodmessen. De broodmessen zijn van hoge kwaliteit RVS en op aantal broodmessen krijgt u zelfs levenslange garantie!

De beste manier van brood snijden is het snijden met een broodmes op een broodplank. Broodplanken zijn net als de broodmessen eenvoudig online te bestellen in de online shop van CookingLife.

Broodmes kopen?

Bij CookingLife zijn wij dagelijks hard aan het werk om ons assortiment zo compleet mogelijk te maken. Bent u op zoek naar keukenproducten maar kunt u deze niet bij ons vinden? Neem contact op met een medewerker, wij kijken graag of wij het product aan u kunnen leveren. 

 

Terug naar boven