Welkom!
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Santokumessen

23 producten

Santokumessen

Het santokumes komt oorspronkelijk uit Japan en wordt ook wel Japanse keukenmes of Japanse koksmes genoemd. Het santokumes is geschikt voor verschillende taken: het snijden van plakken, snijden van blokjes en het fijnsnijden van diverse etenswaren, het kan allemaal met de veelzijdige santokumes. 

Wat is een santokumes?

Een santokumes wordt vaak verward met een koksmes. Er zit wel degelijk een verschil tussen een koksmes en een santokumes. Daarom geven wij uitleg op de vraag, wat is een santokumes. Een santokumes heeft in tegenstelling tot de gewone koksmes een andere vorm. Het lemmet van de santoku loopt in de punt schuin af van de rug naar de snede. Ook is een santokumes lichter en korter. Om die reden gebruik je bij de santokumes ook een andere snijtechniek. 

Japans koksmes

Met het santokumes kan je heel precies werken waardoor het snijden van vlees en groenten flinterdun kan. Het lemmet bevat groeven wat ervoor zorgt dat voedsel niet aan het mes blijft plakken. Bij Cookinglife vind je onder andere santoku messen, van merken als Westmark, Masterchef, Amefa en Diamant. De meeste santoku messen zijn gemaakt van RVS en hebben hiermee een lange levensduur. 

Keukenmes kopen?

Wilt u ook een luxe santokumes in huis voor uw snij klussen in de keuken? Met een santokumes van Cookinglife ben je verzekerd van goede kwaliteit! Benieuwd naar het gehele aanbod aan keukenmessen? Neem eens een kijkje! Op zoek naar een messenset? Ook die biedt Cookinglife in verschillende soorten en maten.

 

 

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.1/10 - 10187 reviews