Welkom!
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Messenblokken en -sets

109 producten

Messenblokken en -sets

Zoek jij een nieuwe set messen en wil je deze goed onderhouden? Of heb je al een messenset? Bij Cookinglife vind je zowel messenblokken zonder messen als messenblokken met messen. Bekende merken als Global, Diamant Sabatier en Wusthof zijn allemaal te vinden in ons ruime assortiment.

Messenblok zonder messen

Leg jij je messen altijd nog terug in de keukenlade? Dit kan voor lelijke beschadigingen zorgen op het lemmet van het mes. Om dit te voorkomen zijn messenblokken een ideale oplossing. Deze messenblokken zonder messen zijn er in verschillende varianten. Kies jij voor een sierlijk messenblok om op jouw aanrecht te laten zien? Of ga je voor het handige messenblok wat in jouw besteklade past?

Ook kun je de keuze maken tussen een messenblok met vaste gleuven of met een borstel. De messenblokken met borstel zijn praktisch en ruimtebesparend. Je kiest zelf waar je jouw messen wilt plaatsen door de flexibele borstel. Wil je jouw messen toch laten zien? Kies dan voor een messenmagneet of magnetische messenblok. De magneet in de blokken en strip houdt jouw messen stevig op zijn plek. Voordelig nieuwe messen kopen? Bekijk al onze messensets.

Messenblok met messen

Indien je nog een complete messenset zoekt is het voordelig om een messenblok met messen te kopen. Maar heb ik dan wel alle messen? Bijna alle gevulde messenblokken zijn voorzien van de meest gebruikte messen in de keuken. Zelf kun kiezen hoeveel messen je nodig hebt. Zo zijn er 5-delige messenblokken maar ook 16-delige messenblokken. Mis je nog messen in je favoriete messenblok? Bekijk al onze keukenmessen.

Messenonderhoud

Naast het opbergen van je messen is het onderhouden van het staal een vereiste. Bij enkele messenblokken zit een bijpassende aanzetstaal, maar lang niet bij alle. Zorg er voor dat je jouw messen altijd in topconditie houdt met de benodigde accessoires. Bekijk hiervoor al onze aanzetstalen en messenslijper in de categorie messenonderhoud.

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.1/10 - 10187 reviews