Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Molenmes

7 producten

Molenmes

Een molenmes is een traditioneel mesje die zelfs jouw oma vroeger al in de keukenlade had liggen. Het speciale aan dit mesje is het lemmet dat enorm sterk en scherp is. Het lemmet is namelijk gesmeed uit carbonstaal. Het nadeel is daardoor echter dat het mesje niet roestvrij is. Om die reden is het belangrijk het mesje goed te onderhouden na gebruik. Doordat het mesje zeer dun is, is het molenmes uitermate geschikt voor het dus snijden van diverse soorten groenten, fruit vlees, vis en aardappelen. Het mesje is licht en is daardoor fijn om mee te werken. 

Robert Herder molenmes

Het is een heel bekend begrip, het Robert Herder molenmes. Robert Herder is de bijna eeuwenoude Duitse messenfabrikant die bekend staan om hun molenmessen. De messen hebben dankzij het handwerk een buitengewone scherpte en zijn daardoor ideaal voor het dun snijden van allerlei soorten etenswaren. 

Molenmes kopen?

Is dit niet helemaal het mes waar je naar op zoek was? Bekijk dan eens ons gehele assortiment aan keukenmessen. Weet je niet helemaal welke messen je allemaal nodig hebt voor een goede basis in de keuken? Neem dan eens een kijkje bij onze messensets en messenblokken met messen.

 

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.1/10 - 11178 reviews