×
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 59,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Vleesmes

28 producten

Vleesmes

De bereiding van vlees vraagt om aandacht en precisie. Een goed stuk vlees komt al snel niet meer optimaal tot zijn recht bij het verkeerd bereiden ervan. Niet alleen het bakken van vlees maar ook het snijden speelt mee bij deze bereiding. Het is daarom dan ook belangrijk om hiervoor een speciaal vleesmes te gebruiken. Een vleesmes zorgt er namelijk voor dat u het vlees zo gemakkelijk mogelijk kunt snijden waardoor het vlees zijn optimale smaak behoudt. Vleesmessen zijn te gebruiken voordat het vlees bereid wordt. Wanneer u vlees wilt snijden na bereiding, gebruik dan een speciaal trancheermes!

Vleesmes 

Vleesmessen zijn niet enkel geschikt voor het snijden van vlees, de messen zijn ook perfect voor het snijden van vis. Deze messen zijn dan ook ideaal bij de bereiding van vis. Denk hierbij aan Sushi. De messen hebben een glad en scherp snij oppervlak waardoor u de sushi gemakkelijk in rolletjes kunt snijden!

Vleesmes van kwaliteit

De vleesmessen van CookingLife zijn bestemd voor het snijden van vlees tijdens de bereiding. Bent u opzoek naar messen om vlees mee te snijden tijdens het dineren? Neem dan eens een kijkje bij onze speciale steakmessen. Het leveren van kwaliteit is één van de meest belangrijkste aandachtspunten bij CookingLife. Daarom hebben wij diverse hoogstaande merken in ons assortiment. Bij ons heeft u een ruime keuze aan vleesmessen waardoor u verzekerd bent van het beste mes voor het snijden van uw vlees!

Vleesmes merken van Cookinglife:

  • Diamant Sabatier
  • BK skills
  • Homeij
  • Homeco
  • Victorinox

Vleesmes kopen?

Zorg voor het beste mes voor uw vlees met de vleesmessen van CookingLife. Bij CookingLife werken wij dagelijks hard aan het zo compleet mogelijk uitbreiden van ons assortiment. Mist u iets? Laat het ons weten! Wij kijken graag of wij u het gewenste product kunnen leveren. 

 

Terug naar boven