Welkom!
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Schilmesje

59 producten

Schilmesje

Schilmesjes zijn bij uitstek de meeste gebruikte mesjes in de keuken. Dit populaire mesje wordt in ieder huishouden dagelijks gebruikt. Dit komt vooral door hoe multifunctioneel het mesje is. Een schilmesje is ondere geschikt voor het snijden van groente, fruit en aardappels. Schilmesjes kunnen ook worden gebruikt voor bijvoorbeeld het snijden van kaas en worst. Omdat het schilmesje dus een mesje in dat vaak wordt gebruikt, wil je natuurlijk dat deze mesjes van goede kwaliteit zijn. Cookinglife biedt naast schilmesjes per stuk ook setjes van twee of vijf aan.

Molenmes

Een molenmes is een dun uitgeslepen mesje met enorme scherpte. Een heel bekend molenmes, is de Robert Herder molenmes. Dit mesje is bekend door zijn extreme scherpte en zijn goede kwaliteit. Het lemmet bevat relatief veel carbon in het staal waardoor het lemmet heel hard is. Dit zorgt er echter wel voor dat het mesje snel roestig wordt. Goed onderhoud van het molenmes is daarom belangrijk voor de levensduur!

Keukenmes kopen?

Ben je op zoek naar iets anders dan een schilmesje? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment aan keukenmessen. Ben je toevallig op zoek naar meerdere messen en weet je niet zo goed welke messen je standaard in de keuken nodig hebt? Bekijk dan eens het aanbod aan messensets zodat je zeker weet dat je je gekochte messen allemaal gaat gebruiken. Voeg hier een messenblok aan toe en alles is compleet!

 

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.1/10 - 10187 reviews