×
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 59,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Wetsteen

8 producten

Wetsteen

Houd uw messen scherp met een wetsteen!

Bij keukenmessen van hoge kwaliteit is het maar wat belangrijk dat deze goed onderhouden worden. Goed onderhoud komt onder andere neer op het slijpen van de messen om te voorkomen dat deze bot worden. Messen slijpen kan op verschillende manieren, om u hierbij te helpen vindt u bij CookingLife messenslijpers, aanzetstaal en wetstenen. Een wetsteen maakt het slijpen van messen een eenvoudige klus. 

Wetsteen voor thuis en professioneel gebruik

Het assortiment van CookingLife bestaat uit diverse modellen wetsteen. De merken Homeij en Tojiro zijn hierin terug te vinden. Alle wetstenen die in de webshop te vinden zijn, zijn geschikt voor zowel thuis- als professioneel gebruik.

Het gebruik van wetstenen

  • Zorg ervoor dat de wetsteen zich vol zuigt met water
  • Leg vervolgens nog wat extra water op de wetsteen
  • Zorg voor een slijphoek van 15 graden
  • Begin met slijpen in de lengterichting van de wetsteen
  • Vervolg het slijpen met de andere kant van het mes
  • Controleer onder het slijpen de scherpte van het mes

Wetsteen kopen?

Niet alleen het slijpen van messen voorkomt botheid, ook het plaatsen van messen in een messenblok helpt hierbij. Hiermee creëert u ook direct een veilige werkomgeving in de keuken. Bij CookingLife werken wij iedere dag aan het uitbreiden van ons assortiment met top producten! Ontbreekt het u aan iets? Laat het ons weten en wij kijken of we het u kunnen leveren! Neem hier contact met ons op

Terug naar boven