Welkom!
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Messenonderhoud

51 producten

Messenonderhoud

Wanneer je kwaliteitsvolle messen aanschaft wil je ze natuurlijk zo lang mogelijk kunnen gebruiken zonder dat de kwaliteit achteruit gaat. Het regelmatig uitvoeren van messenonderhoud zorgt voor veiligheid en verlengt de levensduur van jouw messen. Daarom is het onderhoud van je messen enorm belangrijk. Met een scherp mes snijd je beter en kun je veiliger werken.

Messenslijper

Is jouw mes bot geworden en is hij toe aan wat onderhoud? Gebruik dan een messenslijper voor het beste resultaat. Een messenslijper maakt jouw botte mes weer scherp en mag daarom zeker niet in jouw keuken ontbreken. In het uitgebreide assortiment aan messenslijpers vind je onder andere elektrische messenslijpers, waterslijpers en slijpwielen. Niks is vervelender dan een bot mes, bestel nu jouw messenslijper bij Cookinglife en voorkom botte messen.

Wetsteen

Op zoek naar een manier om je messenset weer vlijmscherp te krijgen? Het allerscherpste resultaat krijg je toch echt met wetstenen. Welke wetsteen je nodig hebt ligt aan de scherpte van het mes. Want hoe botter het mes, hoe grover de slijpsteen moet zijn, ofwel hoe lager de korrelgrootte. Hoe dit precies werkt leggen we je hier uit!

Aanzetstaal

Voor het dagelijks onderhoud van je messen gebruik je een aanzetstaal. Een aanzetstaal zorgt ervoor dat jouw messen hun kwaliteit behouden en dat ze scherp blijven. Een aanzetstaal is snel en makkelijk te gebruiken. Wil je weten hoe je met een aanzetstaal het ultieme resultaat bereikt? Bekijk dan hier onze uitleg, tips en tricks!

 

Terug naar boven