Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 59,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Keukenmessen

Populaire producten

Keukenmessen

Keukenmessen zijn er in vele soorten en maten. Het grote aanbod aan verschillende keukenmessen maakt de keuze er vaak niet gemakkelijker op. Je komt vaak heel veel verschillende prijs- en kwaliteitsklassen tegen. Cookinglife heeft als doel het koken te vergemakkelijken en daarnaast willen wij vooral het koken samen met u leuker maken.

Keukenmes Universeel

Een universeel keukenmes mag niet in uw messen collectie ontbreken en is misschien wel het meest gebruikte mes in uw keuken. Cookinglife heeft een uitgebreide collectie universele keukenmessen van een uitstekende kwaliteit. De messen zijn gemaakt van roestvrij staal en hebben een lange levensduur. Sommige messen beschikken zelfs over een levenslange garantie. 

Keukenmesset

Een keukenmes heeft vele doeleinden. Onder andere het snijden en schillen van groentes is een taak waarbij een keukenmes vaak wordt gebruikt. Hierbij is het belangrijk dat een mes goed in de hand ligt en niet te lang of te zwaar is. De messen van Cookinglife zijn beschikbaar vanaf 8 cm tot 20 cm waarbij de balans tussen lemmet en snijvlak elkaar perfect ondersteunen.

Wilt u liever meerdere messen in één keer bestellen? Ga voor een handige keukenmessen set. De sets bevatten keukenmessen met verschillende lengtes waardoor je voor elke klus een passende mes in huis hebt. De messen altijd binnen handbereik hebben? Dan is de keukenmessenset met magneetstrip wellicht iets voor u! Met deze set kunt u de messen eenvoudig aan de magneetstrip boven het aanrecht hangen en heeft u de messen altijd binnen handbereik maar hangen ze toch hygienisch en veilig!

Keukenmessen kopen? 

Voor het behoud van uw keukenmes adviseren wij om uw messen met de hand schoon te maken. Zeker keukenmessen met een houten heft zijn niet geschikt voor in de vaatwasser. Daarnaast zal het keukenmes langer scherp blijven en het lemmet in een uitstekende conditie. Bewaar uw messen op een veilige manier door ze in een messenblok te plaatsen. Het is niet alleen een veiligere manier van werken in de keuken, het voorkomt ook dat uw messen snel bot zullen worden.

Bestel nu bij uw keukenmes een voordelige messenslijper en voorkom botte messen!