Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 59,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

BK Koekenpannen

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

BK Koekenpannen

Voor goed bakken en braden is een pannenbodem waarop eten niet aanbrandt essentieel. BK koekenpannen zijn vervaardigd uit aluminium dat bekendstaat om een goede warmtegeleiding en een snelle verhitting. Dankzij de Teflon antiaanbaklaag zijn de BK koeken pannen voor verschillende kooktechnieken geschikt. U kunt op deze manier met hetzelfde gemak zowel vlees grillen als pijnboompitten roosteren.

BK koekenpannen inductie

In de moderne keuken worden veel verschillende warmtebronnen gebruikt, zoals gas elektrisch of keramisch. BK koekenpannen inductie zijn voorzien van een speciale inductielaag en zijn daarnaast vaatwasserbestendig. Dat betekent dat u met BK koekenpannen gewoon inductie kunt blijven gebruiken zonder dat dit ten koste gaat van uw kookgemak. Deze speciale BK koekenpannen zijn daarnaast ook geschikt voor halogeen en kunnen tot een temperatuur van 160 graden ook in de oven worden geplaatst!

BK koekenpannen online

Cookinglife is de webwinkel voor wie van eigentijds koken houdt. Bij ons vindt u BK koekenpannen online, zodat u eenvoudig kunt bestellen en profiteert van een snelle levering. Bij ons gaan een goed, praktisch ontwerp en een mooi design samen. Naast BK koekenpannen online, kunt ook kiezen voor BK bestek of een BK pannenset. Bestel uw design keukenproducten  bij Cookinglife wanneer u op zoek bent naar een gunstige prijs!