Coravin Wijnsysteem Model Two - Zwart

Coravin_model_two.jpg

2 - 3 werkdagen levertijd

299,00 € 247,11 € excl. btw

Cookinglife.be
Gratis verzending
Dealer van 30+ merken
Meer dan 30.000 klanten
30 dagen retourrecht

Productomschrijving Coravin Wijnsysteem Model Two - Zwart

  • Drink wijn zonder de fles te openen
  • Uw wijn in de wijnfles zal nooit zuur worden

Heeft u moeite met het ontkurken van een wijnfles? Dan is het innovatieve wijnsysteem van het Amerikaanse merk Coravin iets voor u! De wijntap heeft als grote voordeel dat de wijnfles niet in een avond leeg hoeft, want de wijnfles hoeft niet meer open! Hierdoor wordt de wijn niet zuur en kunt u jaren later nog een glas wijn uit dezelfde wijnfles nemen. Ook verspilt u geen wijn meer. Hoe fijn is dat!

De Model Two is de verbeterde versie van de Model One. De verbetering ten opzichte van de Model One is dat er in dit wijnsyteem een dunne naald zit, waarmee u wijn erg snel tapt tapt. Namelijk 20% sneller dan de originele naald. Daarnaast is de wijntap voorzien van een 'Properfit Clamp' die u gemakkelijk kunt indrukken. Hierdoor heeft u een extra stevige grip op de wijnfles. Daarnaast is de wijntap gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en kunststof. Hierdoor is de Model Two milieuvriendelijker en kan het tegen een stootje. Bij dit model worden standaard twee argon capsules geleverd. 

Dit model wordt inclusief geleverd met de volgende accessoires:

  • Coravin standaard holle naald
  • Schoonmaakset voor de naald
  • Sleeve voor een wijnfles

Coravin Wijnsysteem Werking

Het klinkt misschien raar om wijn uit een wijnfles te halen zonder dat u de fles ontkurkt, maar het is een uniek systeem dat werkt met edel argongas en een holle naald. Argongas heeft als functie dat het voorkomt dat de wijn zuur wordt. Het gas zorgt ervoor dat er druk in de fles ontstaat. Als er eenmaal druk is ontstaan in de wijnfles zorgt de holle naald ervoor dat de wijn uit de fles komt. Dankzij het argongas komt er geen zuurstof bij de wijn. Hierdoor zal er oxidatie gaan plaatsvinden! Als u klaar bent met het schenken van uw wijn, kunt u de naald terugtrekken en de kurk sluiten. Het enige nadeel van dit systeem is dat het iets langer duurt voordat uw glas vol is. 

Coravin Wijnsysteem Reiniging

Het is belangrijk dat u de Coravin goedt reinigt na elke beurt. Dit garandeerd een langere levensduur. Het reinigen van het wijnsysteem gaat gemakkelijk en snel! Als u de wijntap heeft gebruikt, kunt u de spuit reinigen met warm kraanwater. Na het reinigen van de wijntap moet u op de trekker drukken om het overtollig water uit de holle naald te halen. 

Belangrijk: Leg de Coravin wijntap nooit in zijn geheel in het water! Dit kan ervoor zorgen dat het wijnsysteem stuk gaat. Als u alleen de naald wilt reinigen, mag u nooit op de trekker drukken!

Heeft u liever een andere wijntap? Wij verkopen ook de andere twee wijn systemen: Model One en Model Eight. Daarnaast kunt bij ons ook argon capsules bestellen. Ook voor andere producten van het merk Coravin bent u bij ons aan het juiste adres

 

Meer dan 10 stuks? Ontvang scherpe offerte

Video over Coravin Wijnsysteem Model Two - Zwart Bekijk de video en raak geïnspireerd

Kenmerken Coravin Wijnsysteem Model Two - Zwart

Merk:
Coravin
Kleur:
Zwart
Artikelnummer:
CL.30238
Afmeting:
22.5 x 7.2 x 9.5 cm
Materiaal:
Kunststof, RVS
EAN:
854318006014
Garantie:
2 Jaar
Gewicht:
0.6 kg
Vaatwasserbestendig:
Nee
Vragen en antwoorden Coravin Wijnsysteem Model Two - Zwart

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht

Vragen over Coravin Wijnsysteem Model Two - Zwart

+32 380 84 375+32 380 84 375

Contacteer ons
Coravin
Meer informatie over Coravin

Coravin staat voor revolutionaire en hoogwaardige producten voor wijnliefhebbers. Het merk heeft met de komst van de Coravin wijnsystemen gezorgd voor een ware revolutie binnen de wijnmarkt. Met de producten van Coravin zal een wijnliefhebber anders naar wijn kijken en een hele nieuwe ervaring ontdekken!

Bekijk meer producten
Denk ook aan
Recent bekeken