Koksmuts

Bevorder de hygiëne in uw keuken met een professionele koksmuts van Cookinglife.nl. Door gebruik te maken van een koksmuts vermijdt u dat er zweetdruppels of haren in uw gerechten terechtkomen. 

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Koksmuts

Of u nu in een professionele keuken staat of thuis uw gerechten bereidt. Het is belangrijk dat elke kok de hygiëneregels in acht neemt, want niemand heeft graag haren in de soep. Wanneer u een koksmuts draagt zal de kans dat er een haar of druppels zweet in het gerecht terecht komt, aanzienlijk worden verminderd. 

Koksmuts

De koksmuts van Cookinglife heeft aan de onderkant een flexibele elastieken band, zodat deze stevig maar aangenaam op uw hoofd blijft zitten. Door de universele maat kan deze koksmuts door iedereen worden gedragen tijdens het koken.

Koksmuts kopen

In onze webwinkel vindt u koksmutsen van het merk Le Grand Chef. Deze zijn los en per set van tien te koop. De koksmuts van Le Grand Chef is gemaakt van vliesstof. Dit is een lichte en luchtige stof dat niet broeit. In de keuken kan de temperatuur flink oplopen, maar dankzij de luchtige vliesstof  warmt uw hoofd niet op en voelt u nauwelijks dat u een muts draagt. Koop uw koksmuts in onze webwinkel en profiteer van onze scherpe prijzen!

Meer manieren om de hygiëne in uw keuken te bevorderen, vindt u bij onze HACCP Snijplanken

• De witte snijplank gebruikt u voor het snijden van brood.
• De groene snijplank gebruikt u voor het snijden van rauwkost, groentes en fruit.
• De rode snijplank gebruikt u voor het snijden van rauw vlees.
• De blauwe snijplank gebruikt u voor het snijden van vis.
• De bruine snijplank gebruikt u voor het snijden van gegaard vlees.
• De gele snijplank gebruikt u voor het snijden van gevogelte.