Door drukte kan de reactie van onze klantenservice langer duren. Bekijk je track & trace voor de laatste status van je bestelling
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Stamppotpan

Tijdens de wintermaanden zijn wij Hollanders dol op diverse stamppotgerechten. Daarom behoren onze RVS stamppotpannen van 6 tot 60 liter tot onze hardlopers onder de pannen! Voor een echte stamppot gebruikt u een stamppotpan uit het assortiment van Cookinglife!

4 producten

Stamppotpan

Stamppotpan

Wie heeft er tijdens de wintermaanden geen zin in een goede stamppot? Maak dit gerecht eenvoudig met een stamppotpan van Cookinglife.nl! Het gerecht is eenvoudig te bereiden en er zijn tal van variaties. Maak bijvoorbeeld een lekkere stamppot andijvie, boerenkool of hutspot. En zo zijn er nog vele soorten stamppotten te bereiden.

Stamppotpan RVS

De stamppotpannen in het assortiment van Cookinglife zijn gemaakt van roestvrijstaal en beschikken over roestvrijstalen handgrepen. RVS is een zeer veelzijdig materiaal en daarom ook zeer geschikt voor pannen. Een stamppotpan van RVS kan tegen hoge temperaturen en het materiaal zorgt ervoor dat de warmte goed geleid wordt. Zo wordt uw stamppot overal goed verwarmd Een RVS stamppotpan vindt u in onze kookwebwinkel.

Stamppotpan 7, 10 en 60 liter

Bij ons in het assortiment vindt u een stamppotpan van 7, 10 en 60 liter. Met deze grote inhouden zijn de pannen uitermate geschikt voor het maken van uw stamppotgerecht. U kunt gemakkelijk alle ingrediënten bij elkaar voegen en het geheel vervolgens tot een echte stamppot stampen. Met een stamppotpan van 10 liter kunt u ook voor grote groepen het winterse lekkernij maken. De stamppotpan van 60 liter is geschikt voor een grote hoeveelheid stamppot maar kunt u ook gebruiken als soeppan.

Stamppotpan kopen?

Wilt u een echte winterse maaltijd bereiden? Stamp het geheel dan tot een echte stamppot met een stamppotpan van Cookinglife! De stamppotpan mag niet ontbreken in de Nederlandse keuken. Om uw aardappels en gekozen groente goed bij elkaar te stampen maakt u gebruik van een aardappelstamper.
 

Terug naar boven