Stoemppot

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Stoemppot

Wie heeft er tijdens de wintermaanden geen zin in een heerlijke stoemp? Maak dit gerecht eenvoudig met een pot van Cookinglife.be! Het gerecht is gemakkelijk te bereiden en er zijn tal van variaties. Maak bijvoorbeeld een lekkere andijvie- of boerenkoolstoemp, of hutsepot. En zo zijn er nog vele soorten stoemp te bereiden.

Stoemppot roestvrij staal

De stoemppotten in het assortiment van Cookinglife zijn gemaakt van roestvrij staal en hebben rvs-handgrepen. Rvs of inox is een zeer veelzijdig materiaal en daarom ook geschikt voor potten. Een stoemppot van rvs kan tegen hoge temperaturen en het materiaal zorgt er voor dat de warmte goed geleid wordt. Zo wordt uw stoemp overal goed verwarmd. Een rvs-stoemppot vindt u in onze kookwebwinkel.

Stoemppot 6, 11 en 80 liter

Bij ons in het assortiment vindt u potten voor stoemp van onder andere 6, 11 en 80 liter. Grote potten dus die perfect zijn om stoemp- of stamppotgerechten in te maken. U kunt gemakkelijk alle ingrediënten bij elkaar voegen en het geheel vervolgens tot een echte stamppot stampen. Met een stoemppot van 11 liter kunt u ook voor grote groepen de winterse lekkernij maken. De stoemppot van 80 liter is geschikt voor een grote hoeveelheid stamppot, maar u kunt hem ook gebruiken als soeppot.

Pot voor stamppot kopen?

Wilt u een echte winterse maaltijd bereiden? Stamp het geheel dan tot een echte stoemp met een speciale pot van Cookinglife! Deze pot mag niet ontbreken in de Belgische keuken. Om uw aardappels en groenten goed bij elkaar te stampen maakt u gebruik van een aardappelstamper.