Meer dan 20.000 klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Meer dan 20.000 klanten gingen u voor

Tulbandvorm

Als dank bakten de heilige drie koningen een cake met behulp van hun hoofddeksel. Volgens de legende is op deze manier de tulbandvorm ontstaan. Voor feestelijke gelegenheden als Pasen, Kerstmis en verjaardagen kunt u zelf een overheerlijke cake bakken. Bij Cookinglife zijn vormen van verschillende topmerken verkrijgbaar die over een antikleeflaag beschikken. Dit zorgt ervoor dat u de cake gemakkelijk uit de tulbandvorm kunt halen en van heerlijk zoet glazuur kunt voorzien.

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Tulbandvorm

Wilt u een heerlijke tulbandcake bakken? Bekijk dan direct het ruime assortiment tulbandvormen bij Cookinglife!

Tulbandvorm aluminium

Voor een gelijkmatig gebakken cake is er een tulbandvorm van aluminium. U kunt u de tulbandvorm ook goed gebruiken om een lekkere pudding te maken. Dankzij het materiaal is de vorm erg licht. De vorm is verkrijgbaar met een diameter van 18 en 20 centimeter.  De tulbandvorm aluminium wordt na veelvuldig gebruik niet aangetast en is erg duurzaam.

Patisse tulbandvorm

In het brede assortiment vindt u ook de Patisse tulbandvorm. Het model van hoogwaardig staal is zeer duurzaam en kan tot 260 graden in de oven. Dit geldt ook voor de versie van gealuminiseerd staal. Deze heeft daarnaast ook nog een extra antikleeflaag. Naast de Patisse tulbandvorm heeft Patisse als specialist een ruim assortiment aan bakvormen.

Tulbandvorm kopen

Bakt u graag heerlijke Groningse poffert of een andere speciale cake? Bij Cookinglife kunt u eenvoudig online een tulbandvorm kopen. Wilt u nog veel meer bakken? Kijk dan eens bij het brede aanbod Bakbenodigdheden. Als u in onze webwinkel een tulbandvorm koopt, heeft u deze binnen enkele dagen in huis en bak snel een lekkere cake.